2011.12.09. 17:50 Lázár Márta
25 személyre szóló karácsonyi ajándék

004.jpg

Ha szeretnénk, hogy ajándékunk: legyen eredeti, nem unalmas, nem megszokott, használjon, adjon energiát, javítson a közérzeten, segítse az egészséget, ne legyen drága, legyen jó élmény, és életre szóló emlék, akkor válasszunk valami ilyesmit. Előtte puhatolózzunk, vajon örül-e majd a megajándékozott. Előfordulhat pl., hogy nem mer örülni, ilyenkor biztassuk és beszéljük rá közös erővel.  Ha kevés pénzből gazdálkodunk, fogjunk össze a családdal, és együtt fizessünk be az ajándékra.

Ajándékok a jó fizikai közérzetért / kísérő szövegekkel

1. Kirándulás, amihez társaságot szervezünk, vagy mi magunk kísérjük el a megajándékozottat. Írjunk/nyomtassunk hozzá ’kupont’, amit akár névre szólóan, és az esemény dátumával töltjük ki.

Kedves Iza mami! Tudjuk, hogy szereted a természetet, a Spektrumon is csak ezt követed, szereted csodálni a tájak szépségét... Mit szólnál, ha néhány felkészítő séta után elmennénk a Bakonyba, ahol előre elkészített szállás, finom étel várna, és nagyokat csatangolnánk? Kattintanánk csomó képet a kipirult arcodról, és ez lenne a legszebb ajándék karácsonyra, hogy örülsz... Szóval: szeretettel, tőlünk, további instrukcióig kérlek, légy izgatott és türelmes :) 

2. Fizikai közérzetjavítók: szauna-, torna-mozgás belépő.

Kedves édesem! Mivel úgy oda vagy a szép alakért, és állandóan diétázni akarsz, ezennel megajándékozlak életed első jóga-bérletével, ami 10 alkalom, pont abban az időpontban, amikor neked is jó: kedden 18-19.30-ig. 10 hét, 10 csodálatos élmény a testedről, az elmélyülésről és relaxációról. Boldog karácsonyt :)/Bocs, ezt a  szöveget egy blogból másoltam.../

Ez egy szauna-belépő csak neked, csak most, csak azért, mert tudom, hogy szaunázás után arról áradozol, hogy könnyű vagy, mint a hópihe. Hát most megkaptad :D Így teljesüljön minden sóhajod, puszi, a Karácsonyi Ajándék-Stáb.

3. Egészségmegőrző termékek, pl. étrend-kiegészítők, ivóvíz-szűrő, stb.

Drága anyu, ez itt egy csinos csomag a jobb közérzetedért, csak tényleg használd, kérlek. Napi 1 kapszula, és az ízületeid nyikorgása édes dallamokra vált át. Nem hiszed? De igen! Próbáltam, ezt te se hagyhatod ki! Boldog karácsonyt és egészséget kívánunk, drága anyu!

4. Stílus és önismeret: színtanácsadás , illat-tanácsadás, személyre szóló parfümválasztás, öltözködési- és stílustanácsadás

Ez egy belépő az 1 napos stílus-tanácsadásra, ami szerintünk nagy örömöt okoz neked, mivel végre megtudod, A, vagy I, vagy X típusú alkatod van-e. És ez még semmi! Színek és szoknyák, fazonok és ruhapróbák fognak álló nap szédíteni, csakis azért, mert szeretünk, és ezzel együtt Boldog karácsonyt kívánunk neked :)  

5. EMK (erőszakmentes kommunikáció) tanfolyam (megtanít a gördülékeny, pozitív kommunikációra)

Virágszálam! Arról ábrándoztam, hogy tegnapelőtt, amikor azt mondtad nekem, "te baromarc", mennyire mérges voltál, mert együttlétre vágytál, s ehhez annyit kértél tőlem hosszú félórákon át, hogy szálljak már le a hálóról, és üljek melléd, beszélgetni, majd filmet nézni. Amikor összevesztünk, szomorú és kiábrándult voltam, mert nekem meg saját időre, és kikapcsolódásra volt szükségem, amit a 3,5 órás netezés töltött be. Ezért, hogy könnyebben megértsük egymást a zűrös témákban, fogadd ezt a 10 alkalmas EMK-belépőt, szeretetem és együttműködési szándékom jeléül. Boldog, netmentes karácsonyt nekünk :) /Gondolom, észre vetted, h emk-san fogalmaztam :D

Ajándékok a léleknek

7. Látnivalók: film, kiállítás, színház.

Kedves Öcsi és Ramóna! Tudjuk, hogy a múzsák nagy pártolói vagytok, különösen Thália fürdik figyelmetek örökös áradatában, ezért, ezt az évet betetőzendő, ezt a 2 beugrót adjuk nektek, amiket éppen tegnap ejtett le a kéményből néhány repkedő angyal. Az ő követeikként is kívánunk nektek boldog ünnepeket és vidám kikapcsolódást. Józsi, Maresz, Erika és Atti

8. Fotóalbum tele képekkel (családi, utazásról, egzotikus témájú, stb.)

Ez itt egy tele album. Mivel az eddigiek üresen maradtak, öntöltőset választottunk... választottak nektek az Ápiszban a dekorboltban az angyalok. Az elmúlt év legütősebb pillanatai, kiragadott élményei, hogy volt, hogyvolt? Vagyis: jövőre veletek ismét, stb., stb., tehát adjon az Ég nekünk ehhez erőt és egészséget! Áldott, szeretetteli ünnepeket! 

9. Művészeti album (antikváriumból vásárolhatunk baráti áron).

Mert tudom, hogy szereted Rippl-Rónait :) Áldott ünnepeket. 

10. Hallgatni valók: Koncert, CD, kirándulás a természet hangjai témára

Karácsony, a szeretet ünnepe, amikor szívből adom neked az erdő susogását, a madarak énekét, mindezt az első tavaszi napon, és addig is, minden 3. vasárnap egy közös sétát veled, mert együtt lenni a legszebb ajándék. 

Kreatív

11. Kézműves tanfolyamok (nemezelés, agyagozás, babavarrás, patchwork, stb.)

12. Rajztanfolyam, jobb agyféltekés rajztanfolyam, festőiskola, stb.

Laura, tudom, hogy vágysz erre, fogadd szeretettel ezt a jobb agyféltekés rajztanfolyamot, ahol aztán megtudod a tutit :) /Ne feledkezz meg rólunk, amikor a képeid jogdíjáról-összegéről tárgyalsz úgy félév múlva...;)/ Boldog karácsonyt :)

Szellemi ajándékok

13. Logikai játékok, és mentális képességeket fitogtató klubok

Peti! Te 530-as IQ-jú! Hogy kezdeni tudj valamit földönkívüli képességeiddel, beírattunk titkon a MENSÁ-hoz, illetve dehogy írattunk be, beszéltünk velük, és hétfőn, 15 órára várnak egy 156 988 kérdésből álló tesztre, s ha megfeleltél nekik, vagyis nem vagy túl okos, járhatsz a klubukba, hogy időnként fel tudj engedni egy ismerős közegben. Szóval fogd vissza magad, és ne mutasd ki mindjárt, hogy az ikúd a csillagos eget súrolja, mert akkor nem vesznek föl. A beugró ajándék tőlünk, vagyis az angyaltól, aki ezt az ötletet sugallta nekünk. Boldog karácsonyt! 

14. Könyvritkaságok

15. Kották: Ezt és az előzőeket, ill. a művészeti albumokat is antikváriumból szerezhetjük be kedvező áron.

és még: 16, 17, 18 ... személyre szóló, inspiráló Élmény-ajándék itt. 

Csomagolás

Az élményajándékokat csomagoljuk egyszerűen, szépen. Nyomtassuk ki és ragasszuk régi képeslapra, vagy készítsünk neki „látszat-csomagot” (cipősdobozba rejtsük és csomagoljuk vintage stílusban, újságpapírba). A kuponokat írjuk arany, vagy ezüst színnel, és ne felejtsük feltüntetni a pontos dátumot, helyszínt. 

Csomagolási tippek itt. 

030.JPG031.jpg

027.jpg

005.jpg

007.jpg

024.jpg

Cirque du Soleil: Alegría Hol: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2 Mikor:  2012.05.17 -2012.05.20

alegría.jpg

A természetjárás semmibe se kerül, de az élmény, látvány, és a friss levegő csodákat tesz. A gyaloglás, amiből minimálisat "teljesítünk", szintén. Az egyik legteljesebb ajándék!

hajnal 003.jpg

Erőszakmentes Kommunikáció a Gyógykitőben, Szentpéteri Juliannával

logo2.jpg

Sok-sok-sok gyógyfürdőnk van, most csak egyet említenék: Széchenyi Gyógyfürdő, amikor kint áll a hó, igazi élmény a forró vízben lebegni :) 

szf.jpg

015.jpg012.jpg011.jpg006.jpg008.jpg003.jpg005.jpg013.jpg004.jpg

009.jpg

014.jpg

 Képek forrása: h&m, Livingetc., Horváth Győző (Zalaegerszeg), cox, és itt és itt 

Ha tetszik a bejegyzés, kérlek oszd meg, hogy másokhoz is eljusson. A blogot itt like-olhatod. Köszönöm szépen :)

2011.12.09. 17:50

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása