2012.03.04. 17:16 Lázár Márta
Kedves Olvasóim!

031.jpg

Jó ideje már,

hogy így külön írtam nektek, úgy örülök, hogy végre megteszem. Pár napja gondoltam, hogy ideje felkínálnom a finom teákat és habos kávékat. Egy-egy hónap 1. hétfője az örömé, hogy vannak régi és új olvasók, s ezt illik megünnepelni. :)  

Aztán pont, amikor a hálószobás képekkel foglalkoztam, a gépem elromlott. Rajta minden,  az összes szép kép, a terveim, stb. stb. Történtek más dolgok is, pl. eltűnt egyik kedvenc könyvem. Ezek az apróságok kimozdítanak az eddigi ritmusból. Biztos nem véletlenül. Valami megérett a változásra.

Mindenestre, most kint dolgozom és írok, a nappaliban. Nincs képanyagom, de remélem, azért sikerül épkézláb bejegyzéseket hoznom... :) A dolgozóba (ha közben megjavul is a gép,) addig nem fogok vissza költözni, míg rendbe nem raktam, és fel nem frissült. Nagyon fontos ez, de olyan nehezen szánom rá magam. Hiába észérvek, akarat, a tett nehezen megy. Idő, abból van nagyon kevés (pedig ugye a nőnek időre van szüksége, sok-sok időre, mindenhez). Pedig tudom, hogy a lakás különböző részeinek ápolása pozitív változásokat szólaltat meg bennünk és az életeseményeinkben.

Kedves Olvasók, köszönöm, hogy olvassátok a blogot!

Köszönöm azoknak, akik újonnan jöttek, hogy itt vannak!

Néha nagyon jó lenne találkozni veletek, elképzelem, csupa kedves, szép ember :)

Néha vannak kételyeim, hogy jól csinálom-e ezt a blogolást, jól jönne egy főnök, aki megmondja... és egyáltalán, miért írom. Miért? Közlésvágyból. Hogy megosszam, ami szépet látok, hallok, amiket megtanultam, vagy amit érzékelek. Blogolni jó. Nagyon sok idő, és néha szeretnék odaugrani a gyerekeimhez, őket ölelgetni, dédelgetni… de ezt megteszem a posztolás előtt/után. Mert ha önmagamnak nem adok időt, töltekezést, hogy adhatnék bárki másnak?

Mi értelme a sok lakberendezős, és egyéb válogatásnak? A szép képek, gondolatok feltöltenek. Változom.

És TI, hogy vagytok? Hogy vagy te, kedves olvasóm?

Nagyon kell néha a meghallgatás, van, kivel beszélgetned? Feng shui munkáim során sokszor ültünk órákon át, és hallgattam, ahogy mesél valaki az életről, önmagáról, néha elhallgat, és megkérdi, "miért mondom el ezeket?". Miért, mert itt vagyok. Ezért vagyok itt. Nagyon kell a meghallgató ember az életünkbe, mely, mint a tükör, békésen kísér, és segít az önmagunkra való rálátásban. Biztatlak, írjatok, ha van gondolatotok, vagy tetszik valami. Jól esik a vissza jelzés, még egy like is, akkor tudom, hogy érdemes.

Nemsokára itt az igazi tavasz!

A tavalyihoz hasonlóan nemsokára ismét lesz Költészet napi költőverseny, amit külön meg fogok hirdetni, és várom a Ti és költői ismerőseitek verseit.

Kérdésem is van:

Miről olvasnátok, hallanátok szívesen? Igényeltek több feng shui, vagy más témát?

Ha szeretnétek szép tavaszi magazint lapozgatni, itt az Adore Magazine, megéri bele nézni :)

Képek: mivel tavaszodunk, és éppen böjti időszak van, mindenképpen jót tesz a sok-sok-sok LANGYOS víz ivás, teázás, a facsart levek, és persze a lelkünknek időnként a kis habos kávé :) Válasszatok, kérlek :)

Szép hetet, legyetek vidámak, derűsek!018.jpg017.jpg019.jpg021.jpg014.jpg016.jpg004.jpg003.jpg007.jpg002.jpg001.jpg012.jpg028.jpg023_1.jpg017_1.jpg006.jpg

Képek forrása itt és itt és pinterest 

Köszönöm, ha megosztod, ami tetszik :) A blogot itt kedvelheted.

2012.03.04. 17:16
Címkék: életmód rólam

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása