2012.04.04. 15:51 Lázár Márta
Dobd fel a lakást falmatricával

 

a1.jpg

Az üres falfelületek, akárhol is vannak, irodában, folyosón, vagy otthon, a konyhában, közlekedőben, nappaliban, szinte ránk ásítanak. A falmatrica és a design óra - akárcsak egy jó kiegészítő, ami feldobja a ruhánkat, - kitölti a szobát, egyensúlyba hozza és megváltoztatja hangulatát. Miért és mire jó a falmatrica? Erről beszélgetünk a Windok Lakásdekoráció kreatív menedzserével, Sárvári Georginával.

kep1.png   A WINDOK-ról az ablak jut eszembe. Ugye nem járok messze a témától?

Nem, nem jársz messze! A Windok Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nyílászárók cseréjével és beépítésével foglalkozik. 2011. nyarán jött az ötlet, hogy lakásdekorációval bővüljünk, mert ahol ablakot cserélnek, ott valószínűleg más felújításra is sor kerül. A falmatricák, faltetoválások egyre keresettebbek Magyarországon is.

kep1.png  Miért?

Mert az otthonunk átváltoztatására ez jóval olcsóbb megoldás, mint festőt, mesterembert hívni és mintákat festeni, vagy tapétát ragasztani a falra.

kep1.png  Lakásdekoráció és design – hogy kapcsolódik a fő profilhoz?

A nyílászárók és a lakásdekoráció abszolút jó párost alkotnak. Ma már az ablak-, ajtóválasztásnál is egyre jobban előtérbe kerül a szín, a forma és a design összehangolása. Lehetőségek tárháza áll a vásárlók előtt, csak győzzön válogatni! Mennyivel könnyebb pl. mediterrán hangulatot teremteni, ha a meleg színekhez még faldekorációt is választhat az ügyfelünk!

kep1.png  Hogyan kapcsolódsz te a Windok-hoz?

A nyílászárós és a lakásdekorációs üzletág egy cégként működik, Windok Kft. néven.

kep1.png  A facebook-os oldalt nézegetve átjön, hogy egy friss, mozgalmas dolog indult útjára. Mi az, ami megfog ebben az egészben?

Ezek a falmatricák annyira gazdag választékban jelennek meg, hogy segítségükkel tényleg mindenki megvalósíthatja az álmait. Segítenek az önkifejezésben. Olyan terméket akartunk forgalmazni, ami minden korosztály számára elérhető, könnyen használható, és összhangban van a változás iránti vágyunkkal. A Windok Lakásdekoráció segít abban, hogy egyik napról a másikra valami újat, valami változást vigyünk az otthonunkba. Olyan megoldást kínál, amihez nem szükséges kézügyesség, szakértelem, minimális időt vesz igénybe, és az eredmény kreatív és mutatós, emellett jó hangulatot biztosít.

kep1.png  A lakásodban is külön figyelsz a kiegészítőkre?

Abszolút igen! Fontos számomra a tárgyak, kiegészítők és bútorok harmonizálása az otthonomban is. Szeretem a finom dolgokat és kerülöm a harsány, hivalkodó tárgyakat. Ünnepek alkalmával igyekszem alkalomnak megfelelő hangulatot teremteni. Az évszakok változásával pedig általában az otthonom hangulata is változni szokott.

kep1.png  Kiknek ajánlod a termékeiteket?

Mindenkinek! Elrontani nem lehet! Tényleg korhatár nélkül használható.

kep1.png  Falmatrica – mi a jó benne?

  • Egyszerű a használata, gyorsan feltehető a falra, könnyen tisztán tartható.
  • Nem igényel szakmai hozzáértést, bárhol használható, ahol sima a falfelület, bútorra is ragasztható.
  • Nem jár kosszal és bárki nők, férfiak, fiatalok, idősek egyaránt tudják használni.
  • Irodát, üzlethelységet, gyerekszobát, hálószobát, konyhát, de még a fürdőszobát is dekorálhat vele bárki.
  • Csak a használó fantáziáján múlik, hol és milyen stílust alakít ki az otthonában vele.

kep1.png  Ha rászánom magam, hogy nálam is legyen falmatrica/vagy egy új, design falióra, mi alapján válasszam ki a megfelelőt?

Az első és talán legfontosabb, hogy milyen a lakás stílusa és a benne lévő berendezési tárgyak színe, hiszen az otthonod hangulatát egy jól megválasztott színnel feldobhatod, de akár el is ronthatod, ha nem passzol az összhatás. Nem szabad megfeledkezni a grafikai stílusról sem és az ahhoz illő színekről. Bármilyen furcsán hangzik, vannak formák, amik csak bizonyos színekkel harmonizálnak, hiszen a színeknek és a formáknak már önmagukban is van kifejező ereje. Végül, de nem utolsó sorban, ha csak a lakásod (minimál design) vagy a grafika stílusa nem igényli, érdemes elkerülni a túlzottan erős kontrasztokat. A kevésbé kontrasztos felület ugyanis nyugtatja a szemet, és kellemes hangulatot biztosít.

kep1.png  Hol készülnek a termékeitek?

A falmatricákat Magyarországon gyártják, a beltéri dekorációs óráink Szlovákiából érkeznek. Egyedi tervezésűek, kézzel gyártják az óraszerkezetet és Magyarországon csak nálunk kaphatók.

kep1.png  Van kedvenc terméked? Miért?

Húha! :) Nehezen tudnék választani közülük, mert mindegyik nagyon a szívemhez nőtt. A matricákat azért szeretem, mert még a legszürkébb helyiséget is barátságossá lehet velük varázsolni, az órák pedig a szivárvány minden színében kaphatóak, vidám, kellemes hangulatot adnak.

kep1.png  Mit üzensz az olvasóknak?

Az otthon fogalma mindenki számára többet jelent annál, hogy fedél van a feje felett és van hol tartózkodnia. Az, ahol élünk, a magánszféránk, egy barátságos és kellemes környezet, ami tükrözi ízlésünket és egyéniségünket. Elég, ha a világ tűnik néha szürkének. :)

w9.jpg1616.jpg124.jpg1252.jpg1542.jpg1666.jpg1253.jpg1551.jpg1555.jpg1568.jpg30.jpgw6.jpgw7.jpg1615.jpgw1_1.jpgw2_1.jpg270.jpgw4_1.jpg673.jpg

Képek Windok Lakásdekoráció, falmatricák és design órák

Ha tetszik a bejegyzés, és megosztod: köszönöm :) Likeold a blogot, és csemegézz a fb oldalán is:)

2012.04.04. 15:51

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása