A Sweet Paul magazin az egyik érzékeny pontomra (és szerintem sokunk érzékeny pontjára) tapintott. Ez pedig a forró csoki. Nem is tudom, miért nem szerepel a szakmai önéletrajzokban, hogy az illetőnek MI A KEDVENC ITALA. Annyi mindent elárulna róla. Víz? Ön rendben van. Kóla? Hah, hiperaktív. Jeges tea? Á. Igazi zöld tea? Naaa! Bor? Ó igen! Sör? Laza. Kávé? Áhá! Forró csoki? Igen! Igen, föl van véve, ön kreatív, az érzéki élvezeteket megbecsüli, kellő odafigyeléssel fogja munkáját elvégezni, ad a minőségre és emellett teljesen birtokolja a női lélek mibenlétét, mely nem jelent mást, mint a meghittség megteremtését, kedvességet, megértést, empátiát, az ügyfelek és üzlettársak iránti nyitott és színvonalas társalgási képességet, mosolyt és harmonikus kisugárzást. Igen, ön a megfelelő a mi állásunkra!
Na, milyen lenne? :))
A magazin sok érdekes posztja itt lapozgatható. Vigyázat, a képek nézegetése befolyásolja a józan gondolkodást, és ész nélküli csokievést eredményezhet, mely kilóinkon mutatkozik meg. ÉS vigyázat, a forró csoki és más finomságok nem helyettesítik az egészséges, finom főételt, ám kiváltják a tízórait, uzsonnát, vacsorát. Ha fehér steviával készítjük, nem hízunk tőle ;) :)