2012.10.13. 04:49 Lázár Márta
Sweet Paul magazin és forró csoki

012c.png

A Sweet Paul magazin az egyik érzékeny pontomra (és szerintem sokunk érzékeny pontjára) tapintott. Ez pedig a forró csoki. Nem is tudom, miért nem szerepel a szakmai önéletrajzokban, hogy az illetőnek MI A KEDVENC ITALA. Annyi mindent elárulna róla. Víz? Ön rendben van. Kóla? Hah, hiperaktív. Jeges tea? Á. Igazi zöld tea? Naaa! Bor? Ó igen!  Sör? Laza. Kávé? Áhá! Forró csoki? Igen! Igen, föl van véve, ön kreatív, az érzéki élvezeteket megbecsüli, kellő odafigyeléssel fogja munkáját elvégezni, ad  a minőségre és emellett teljesen birtokolja a női lélek mibenlétét, mely nem jelent mást, mint a meghittség megteremtését, kedvességet, megértést, empátiát, az ügyfelek és üzlettársak iránti nyitott és színvonalas társalgási képességet, mosolyt és harmonikus kisugárzást. Igen, ön a megfelelő a mi állásunkra!

Na, milyen lenne? :)) 

A magazin sok érdekes posztja itt lapozgatható. Vigyázat, a képek nézegetése befolyásolja a józan gondolkodást, és ész nélküli csokievést eredményezhet, mely kilóinkon mutatkozik meg. ÉS vigyázat, a forró csoki és más finomságok nem helyettesítik az egészséges, finom főételt, ám kiváltják a tízórait, uzsonnát, vacsorát. Ha fehér steviával készítjük, nem hízunk tőle ;) :) 

017v.png

019v.png

002av.png

023v.png

022v.png

028v.png

026vv.png

xv.jpg

002cv.png

029v.png

030v.png

025v.png

001.jpg

002.jpg

 

024v.png

2012.10.13. 04:49

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása