2013.04.24. 07:00 Lázár Márta
Ralph Lauren férfias irodái

011.pngNem véletlenül mondja Allan Pease, hogy ha rosszat akarsz magadnak interjú, vagy tárgyalás esetén - főleg, ha éppen téged tesztelnek - nyugodtan ülj a süppedős kanapéra, amelyen úgy nézel majd ki, mintha a térdeidből nőtt volna ki a fejed. Vagyis: ha tartásod meg akarod őrizni, válaszd a "rendes" széket, húzd ki magad, és sose ülj direkt szemben a főnökkel. 

Ralph Lauren irodáiban kérem szépen letisztultság és rend honol. A bútorok józanok, funkcionálisak, sehol egy sallang. Se díszítmény, se túlzás. Az összkép férfias {yang} luxust sugall, ha ilyen helyre indulsz meghallgatásra, cipőd legyen makulátlan, körmöd tiszta, kézfogásod határozott, nyakkendőd egyszerű és stílusos. Ne beszélj fölöslegesen. Ha nő vagy, ne mosolyogj túl sokat, mert az a gyengeség és megadás jele - végtére is nem flörtölni mentél. Allan Pease hasonszőrű tanácsait megtalálod a munkahelyi testbeszéd könyvében, irodádat pedig ha ilyen stílusban rendeznéd be, gondoskodj az összes vezeték és hosszabbító eltüntetéséről, amely elképesztően megbontaná az összképet. Végezetül 1 nagyon nőies {yin} Ralph Lauren-féle fotelt is mutatunk (a neve: Mayfair), hogy feloldjuk a nyársat nyelést. 

Állásinterjún, tárgyaláson

sohase ülj ilyen és hasonló süppedős kanapéra. Még akkor se, ha maga Ralph Lauren hívott meg - igen, középen ő mosolyog. 

003.jpg

Iroda berendezés maszkulin stílusban, Ralph Lauren módra

004.png

005.png

006.png

007.png

008.png

009.png

010.png

2f.png

011.png

1c.png

012.png

013.png


3g.png

3f.png

014.png

015.png

016.png

001.JPG

4f.png Fotel, amiben pici leszel: csak magánszférádban használd.

019_1.jpg

Mayfair, a nőies Ralph Lauren szék és fotel.

017_1.jpg

018_1.jpg

{képek: Ralph Lauren home}

Ha tetszik a blog, itt kedveld. Köszönöm, hogy olvasod :)

2013.04.24. 07:00

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása