2013.09.07. 08:23 Lázár Márta
Stílusos vidéki éttermek találkozója Noszvajon

n4.jpg

Ha vasárnap, akkor Noszvaj! Ha Noszvaj, akkor 12 magyar stílusos vidéki étterem, sok-sok finom menü, és a lehetőség, hogy mindegyiket végig kóstoljuk, azután hagyjuk magunkat rábeszélni a legfinomabb borokra.

Mindezt glamping stílusban, ami nem más, mint glamour és kemping. 

Örülünk? Igen! 

A szép szeretete, a finom ízek mesteri tálalása, hangulat-teremtés: ebben különlegesek a Noszvajon látható vidéki éttermek. Ha van bennünk icipici kétely, hogy ez vajon megéri-e, nézzük meg a képeket: kik ők, és milyen a felhozataluk, valamint böngészgessük a részletes programot is. A Stílusos Vidéki Éttermiség remek program családoknak, barátoknak. És bárkinek, akinek szívügye, hogy itthon is megtalálja azokat a helyeket, ahol a vendégért születik a stílus, a szépség és a minőség. 

openflyer_fa_1.jpg

A Stílusos Vidéki Éttermiség tagjai

Éttermek képekben

Anyukám mondta-Encs

anyukám.jpg

anyukám2.png

Chianti - Veszprém

bor_3.jpg

candle_1.jpg

enterior_1.jpg

enterior_2.jpg

enterior_3.jpg

Kistücsök - Balatonszemes

kistücsök3.jpg

Nomád - Noszvaj

n4.jpg

n5.jpg

n6.jpg

n7.jpg

n8.jpg

n9.jpg

Sarki fűszeres - Budapest

sarki3.jpg

sarki1.jpg

sarki2.jpg

Glamping: glamour és kemping

glamp3.jpg

glamp4.jpg

glamp5.jpg

glamp6.jpg

glamp7.jpg

glamp8.jpg

glamp9.jpg

glamp10.jpg

Ha tetszik a poszt, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel. A blogot a FB-on is kedvelheted, ahol sok szép inspirációt találsz - amik szintén izgalmasak - de nem érnek fel egy újabb blogbejegyzéssel :)

2013.09.07. 08:23

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása