2013.09.30. 20:40 Lázár Márta
Ilyen volt, ilyen lett bútorok

009b.jpg

A képek alapján egyszerű ez, nem? Ö, hát nem, de az nagyon fontos, hogy aki az Ilyen volt, ilyen lett projektbe vág, igenis, nézegessen sok képet, és lelkesüljön ezerrel, mert anélkül nem jön össze. :)

Ezt magamnak is mondom, mivel már ketyeg visszafelé az óra, amikor - ígéretemhez híven - az újonnan alapított iskolánk befáradt bútorait felújítom. Ha minden igaz, kárpitozok is - ?! hehehe :P :O -  úgyhogy, mint az újonc bokszolók, képekkel ütlegelem magam, és aztán jöjjön, aminek jönnie kell...

Feng shui

tanácsadóként nem vagyok híve a dobjuk ki a régit-elvnek. Inkább alakítsuk át, tegyük félre - ha tényleg fölösleges - és gondoljuk át, mire lehet még jó. Főleg a régi bútorainkat érdemes megbecsülnünk, a nagyszülői örökségekről nem is beszélve. Annyi jó festék létezik, amivel pillanatok alatt új köntöst kap (mit mondtam, pillanatok? nem, inkább pár óra :)), szóval megújulhat a szép, régi bútor, és ha egyszer vissza varázsolnánk az eredetire, még ezt is megtehetjük. 

***

Betegség miatt... Ez a poszt abból a szempontból csoda, hogy tegnapelőtt kezdtem, és akkor még majdnem kiírtam a blogra: Betegség miatt zárva. Ez a vírusos izé, még nem vagyok teljesen jól, de ma már sikerült elővenni a gépet. Jaaaajjj, legyek már jól, na legyek már jól. Főleg, hogy költözünk... (?,! dede.) Nnna.

***

Egy oldal, tele kincsekkel

Hm, mire találtam! A betterandafter oldal csupa Ilyen volt-ilyen lett projekttel van tele!  Érdemes nézegetni, mert a posztok különböző felújítós projektekre nyílnak. Most akkor nézzünk képeket, és utána írok felújításhoz való kellékeket, valamint jó áron elérhető lelőhelyeket. 

Ilyen volt, ilyen lett bútorok

1. Country stílusú asztal, új köntösben Leírása itt

010b.jpg

010.jpg

2. Kinyitható tálaló modern, fekete ruhában, rakodólapja táblafestékkel mázolva. Leírása itt

001.jpg

001b.jpg

3. A megunt fésülködőasztalka újjászületése - leírása itt


002.jpg

002b.jpg

4. Ki szeretne ilyen régiből ...

003b.jpg

...ilyen szép, meggyvörös íróasztalt? 

Leírása itt.

003.jpg

5. Kerti bútorok stílusosan! Leírás itt.


004b.jpg

004.jpg

6. A kedvenc kék pianínó Leírása itt 

005.jpg

005b.jpg

7. Ikeás szék új ruhában Leírás itt

006.jpg

006b.jpg

8.  Szép komód a semmilyenből. Átalakítása itt 

007.jpg

007b.jpg

9. Megújult country székek. Leírásuk itt

008.jpg

008b.jpg

10. A csíkos rózsaszín. Leírása itt.  

009.jpg

009b.jpg

11. Tapétába öltözött komód Leírása itt.

011.jpg

011b.jpg

12. Újrakárpitozva! Ennek a széknek a kárpitozási folyamatát nyomon követhetjük a bhg.com-on. (Ha kiléptet az oldal, kattintsunk vissza, megéri.)

012b.jpg

012.jpg

Ha tetszik a poszt, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel. A blogot a FB-on is kedvelheted, ahol sok szép inspirációt találsz - amik szintén izgalmasak - de nem érnek fel egy újabb blogbejegyzéssel :)

2013.09.30. 20:40

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása