2014.07.12. 20:17 Lázár Márta
Házak az Ikrek jegyében

009.jpg

Facebook oldalunkon időről-időre megköszöntöm az aktuális állatövi jegy szülötteit. Kivéve, amikor nagyon elhavazok, vagy mondjuk éppen szülök :) Ó, nem sokszor fordul elő ez velem, de úgy esett, hogy idén pont igen. Ezért - még mielőtt a Rák jegyűeket köszönteném - engedelmetekkel utólag is boldog szülinapot kívánok az Ikrek jegyűeknek, és ezzel együtt boldog megérkezést a mi pici lányunknak, aki e napjegyben, június 3-án született :)

Igen, igen :) Köszönöm, hogy velem örültök, hálásak vagyunk ám az Égieknek, akik segítettek ebben a nem kicsit rázós időszakban.

Könnyed, légies, "Ikrek-jellegű" házakat kerestem, 3 csodásat nézegetünk, hisz megérdemeljük ugyebár, és mivel a kis leányka a 3. gyermekünk, úgy gondolom, hogy valamiképp hozzá is kapcsolódjanak: mivel a nyugati asztrológia és a feng shui személyiségképlet szerint számára a levegő, a víz és a természeti képződmények (kövek, sziklák, hegyek) erős kötődést jelentenek majd, s ezzel valószínűleg nincs egyedül, következzen tehát:

1. Ház (jó, hát nem is kicsit több, mint közönséges ház) a görög tengerparton, mely tiszta, mint az újonnan érkezett élet :)

valamint

2. Kényelmes medencés Spanyolországban, amit bármelyikünk elfogadna és tudná lábait lóbálni a medence mellett :)

és nem utolsó sorban

3. Finom fürdőszoba és szalon: vidéki/country stílusban, amire majdnem minden nő fogékony :)

Mindenek előtt azonban: 

g3.jpg

3 ház az Ikrek jegyében

1. A görög tengerparton

Az Ikrek itt jól érzi magát, hiszen semmi nem vonja el figyelmét arról, ami épp ott és akkor foglalkoztatja. Vonzza a végtelen, a sziklák fölé szállna, ha tehetné, így minimum rendszeresen megmássza valamelyik szakaszt, majd nagyot csobban a tengerben. Ha te vagy a párja, mire kijön a partra, készíts (hozass) neki finom falatokat, örömöt okozol vele :) A nyaralás az Ikrekkel minden bizonnyal aktív lesz, nem ücsörög túlm sokat, mondván "ha már itt vagyunk, menjünk, lássunk, halljunk és fedezzünk fel érdekes dolgokat". És ez a lényeg: felfedezni. Érdekes. Dolgokat. 

A ház

Tiszta, mint a most született élet, lágy formái időtlenek, védelmet és játékot hordoznak, gondolatainkat megnyugtatják, a teraszon pedig a nyugalom és béke fogad, s minden percben ölelésre hív a tenger. Vitorlázók álma, akik a széllel és vízzel híreket hoznak a végtelenből :) 

012.jpg

011.jpg

009.jpg

010.jpg

008.jpg

005.jpg

004.jpg

003.jpg

002.jpg

006.jpg

001.jpg

007.jpg

 013.jpg

 2. Kényelmes spanyol ház

Az Ikrek jegyűek színei: pasztell árnyalatok, ezüst, fehér, gyöngyház.  A víz feloldja örökös töprengő- és önkritikus hajlamát. 

Galéria megnyitásához kattints bármelyik képre.

3. Finom részletek {spanyol vidéki módra}

Részletek? Az arcod, a kezed, a lábaid, a pici lábujjad, selymes hajacska, hangjaid... köszönöm :)

A fürdőben

001.jpg

002.jpg

003.jpg

004.jpg

005.jpg

A szalonban, vagy a nappaliban

Galéria megnyitásához kattints bármelyik képre

 {Források:görög - ELLE Decor, spanyol medencés RBAImages/Fernando Bedon via Weranda , finom részletek: El mueble

Facebook oldalunk itt, sok szépben gyönyörködhetsz ott:) Ha tetszett, oszd meg, kérlek. Köszönöm! Szép napot :) 

2014.07.12. 20:17

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása