2016.01.02. 00:54 Lázár Márta
Egy jó kezdet

kezdet.jpg

A kezdet az indulás pillanata. Minden dolog reményteli. Indulj el úgy, hogy a csomagodban legyen ott a derűlátás, hit, az eltökéltség és az ártatlanság. 

l.jpg

Ahhoz, hogy elindulj, döntened kell, hogy milyen irányt szeretnél követni. A könyv, ami az életedről szól, látszólag tiszta lapokból áll, ám ahhoz, hogy megtudd, mi minden köríti a tisztaságot, érdemes bekukkantanod két helyre: a fejedbe és a szívedbe.

016b.jpg

Mindent jegyezz föl, amit ott találsz. Ha ezzel meg vagy, nézd meg, miben állítasz akadályokat önmagad elé. Ha látod az akadályokat, kérdezd meg, boldogulsz-e egymagad, vagy segítségre van szükséged? Tükörre, ami valós arcodat megmutatja, fényre, amivel a Segítőd megvilágítja az árnyékos részeidet. Ha pedig segítőre van szükséged, keresd meg Őt, aki a legjobb, a leginkább megfelelő számodra. 

36962090_901_b.jpg

Ha megtaláltad a segítődet, keresd is fel, és kérj segítséget. Ha ilyesmire nincs szükséged, akkor kövesd a célod, az álmod.

35965094_020_b2.jpg

Válogass! Válassz olyan gondolatokat, amik jókedvre derítenek! Csak a derű, az öröm, az erő visz előre. 023b.jpg

Ha nem megy, tarts ki! Gyakorolj, gyakorold a gyengéd gondolkodást, a belső mosolyt. Ha nem megy, akkor csak figyelj a lélegzetedre. Figyeld, ahogy áramlik a lélegzeted, ki, be, ki, be...

024.jpg

Gyakorold a lélegzetedre-figyelést, gyakorold a derűs gondolkodást, gyakorold az erővel teli gondolatokat, és mindezek mellett: mozogj mindennap a friss levegőn, emeld föl a karod, keresd a fényt, szaladj, lépcsőzzél, egyél kevesebbet, és lélegezz. 

015.jpg

A finomság, a jóság, a kedvesség, a siker, a megfelelő kapcsolat mind azon múlik, hogy Te hogy vagy, hogyan bánsz magaddal, az életeddel. És ezeknek a kis gyakorlatoknak egyetlen célja van: hogy jobb legyen neked. Gyakorlással menni fog! 

009.jpg

 

{Szöveg: Teng-Ming, Louise Hay, L. Márta, Á.}

Ha tetszett a poszt, köszönöm, ha megosztod! A blogot a Facebook-on itt kedvelheted. Friss posztokat láthatsz, ha a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület kattintod. Szép napokat :) 

2016.01.02. 00:54

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása