2018.09.11. 11:55 Lázár Márta
Jön! A legjobb lakberendezési kiállítás, amit valaha láttunk

s001.jpg

Neked szól

Ha bármikor foglalkoztál lakberendezéssel, ültél éjjelekig a különböző színes, idegen nyelvű gyönyörű újság felett, cetlikkel jelölted be, ami inspiráló és legszívesebben mindegyiket szeretted volna -

Ha kutattad napokig, hogy hol találsz éppen olyan csempét, tapétát, mozaikot, szőnyeget (és még nem volt Google, kattintással se ugrott föl az összes lehetséges találat) -

Ha mindent megmozgattál, hogy elhozzák neked a-ból, vagy fölszállítsák b-ből a mintás cementlapot, hófehér apácarácsot, egyedi nappali bútort, kanapét, bármit -

akkor ez a kiállítás, a S/ALON BUDAPEST neked szól. Amit látni fogsz, az egy szép, elegáns enteriőrökkel teli igényes tér, benne 140 - igen, száznegyven - életszerűen kialakított különleges helyiséggel. 

Több, mint kiállítás

Élő enteriőrök alkotják a kiállítást, ez azt jelenti, hogy olyan lesz, mintha egy valódi otthon 140 szobáját járnád végig, nappalitól a fürdőn át a zene- vagy jógaszobáig. Ötletek, egységben komponáltság, amit egy az egyben megvalósíthatunk. Az ötletek mellett a hazai tervezők és forgalmazók, gyártók és gyártulajdonosok, fiatal designerek és művészek is elérhetőek lesznek. 

A kiállítás célja, hogy az igényes lakberendezés szemléletét egyszerűen megközelíthetővé tegye. Rámutasson arra, hogy mindez tanulható, és fontos is megtanulnunk, hiszen a tér, amely körbe vesz, jelentősen befolyásolja életminőségünket. Külföldi lakber áruházban a szépséges 'szobák' közt sétálva gondoltuk olykor, hogy ezt mi, magyarok itthon… vajon miért nem tudjuk? És mit kellene tudnunk, hogy ennyire csuklóból menjen? Talán pontosan a látás, a szemléletváltás a kulcs. Ha a térben tudunk változtatni, akkor az életmódunk-  és látószögünk is rugalmasabb lesz.  Látni és tanulni a szépet, egyszerűen, elérhető módon. Ebben is segít a S/ALON BUDAPEST kiállítása. 

S/ALON Budapest Kiállítás információk

Sosem látott inspirációk

- Terasztól az erkélyeken át...

- Izgalmas lakberendezési megoldások

- Ha tesztelnéd, hogy mely forma- és színvilág, melyik stílus vagy te

- Ha megnyugtat, hogy a hazai lakberendezés kínálata nem ömlesztve esik rád, hanem élményszerűen átélhetővé válik

- Ha lehetőségként éled meg, hogy szóba állhatsz egy-egy bútor megálmodójával, vagy a kivitelezőkkel

- Ha szívesen megismernéd a 2019 – igen, a jövő év - trendi színeit

- És a szép otthon ezer arcát, 

Melyben a teremtés emberi finomsága ébred.

Aki tudod, hogy a tér rólad szól és érted van, hogy több, mint lakás és puszta fal, mert ő a harmadik bőröd – ahogy azt Hundertwasser mondta valamikor – és ha látni szeretnéd, hogy itt, most, Budapesten a S/ALON olyasmit alkot, amire bár volt és van igény, eddig nem valósult meg, de most végre IGEN, akkor jöjj, és lásd. 

Mert a személyes tér az egyik legfontosabb szegmens a mindennapokban, és nemcsak a pénzen múlik, sőt, sok esetben elég egy jó ötlet. Mert ehhez kell a látást pallérozó, tanító szándék és lehetőség.

Mert a támogató otthon nélkül nem valódi a belső nyugalom. Éppen ezért, ez a kiállítás pont neked épül, érted jön létre és hozzád szól.

140 valós vagy elképzelt, dúsan díszített enteriőrrel várunk szeptember 21-23. között a Budapest Arénában!

Az esemény facebook oldala, weboldal

S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás 2018

Budapest Aréna, szept. 21., 10:00 – Szept. 23., 18:00

 

A képen a következők lehetnek: ülő emberek és belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: belső tér

A képen a következők lehetnek: asztal és belső tér

Képanyag: S/ALON BUDAPEST 

2018.09.11. 11:55

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra