2011.02.14. 08:09 Lázár Márta
Boldog Bálintot!

val.jpg

Avagy Happy Valentine’s day! A cukros szívek napján írhatnék valamit a szerelemről, szép és ifjú párokról, meg hogyan legyünk boldogok, de jobban esik felidézni azokat a kapcsolatokat, amelyeket erős, idő-próbálta szép párok alkotnak. Különösen az idősebbek, akik már túl vannak a virágzás korán, és mégis, teljességgel az összetartozás, megbecsülés és gyöngédség modelljei. Az évek folyamán hasonlítani kezdenek egymáshoz, és mégis, tisztelettudón állnak a másik előtt. Hogy csak néhányukat említsem: Szilvi és Theo, Orsi és Zoli, Zsu és Nándi, Éva és Dániel, Sára és Zoli, B.Orsi és Miki, Kriszta és Zoli, Réka és Attila, Ági és Péter, Zsuzsi és Laci, Dóri és Csabi, Ági és Józsi, Ildikó és Gábor, Laura és Balázs, Julkó és Gábor, Gabi és Balu, Edit és Jonsi. 

És itt van Andi és Győző. Zalaegerszegről. Andi különös módon köszönt be az életembe. Úgy 8-9 éve történt, előadást tartottam, és a szünetben valaki megkérdezte, ismerem-e Sass Andreát.

- Ismernem kéne?

- Borzasztó egy nő, itt Egerszegen mindenkit kicsinál, aki valamilyen ezo, vagy spirituális dolgot szeretne létre hozni.

- Komolyan?!

- Aha. Olyan, mint egy kígyó, egy…

Nem is folytatom, annyi rosszat mondott, hogy minden szóra csak óriási lelkesedést és örömöt éreztem. És azt, hogy meg akarom ismerni Andreát. Akiről ennyi csúnyát mondanak, az biztosan érdekes ember! :D A következő mozzanat az volt, hogy a Múzeum körúton közeledik narancsszínű rózsacsokorral egy mosolygó asszony, sarkában egy fürge férfi.

- Látom, színek terén egy húron pendülünk.- mondta a Jónapot helyett, és a mappámra mutatott, aminek pont olyan árnyalat volt, mint a rózsáknak.

- Ez a tied, csak úgy - és átadta virágot.

Beszélgettünk, mi a gond, miről van szó, elmondta, hogy már jó ideje árusítják otthonukat, és mintha megrekedt volna a dolog.

Oda utaztam és megnéztem a lakást. Művészi-intellektuel hangulata volt, enyhén népies hatással. Nem találtam benne hibát. Pár napig gondolkodtam, figyeltem befele, és végre felötlött egy sötét szekrény, ami a lakás gerinceként áll. Ott lesz a megoldás. A mikéntet már este, telefonon beszéltük meg, és 3 hét múlva hívott Andrea, hogy a kezében van a foglaló, a lakást megvették. Így kezdődött a munka kapcsolatunk, ami később baráti jelleget is kapott.

Andrea és Győző vicces emberek, emellett a szépség az éltetőjük, így közös téma mindig akad. 17 év „együttjárás” után házasodtak össze, bohócruciban, csak, mert az élet egy játék :) Győző rollerrel érkezett az esküvőre, Andi kezében, menyasszonyi csokorként egy csomó léggömb, s a ceremónia után  egy szelíd motoros röpítette át őket a városon :D Valentin napján a boltjaikban nemcsak apróságokkal, hanem szíves jótanácsokkal is segítik a mélyebb kapcsolatra vágyókat. A képeken ők, Marokkóban, ünnepen, a Fatima megnyitóján, és az esküvőjük napján. Andi-Győző, köszönöm, hogy hozzá járultatok, hogy megmutathassam másoknak is. Kívánom nektek, és az említett (és nem említett) pároknak,  mindenkinek, hogy a szerelem meg-megújuljon a szíveinkben, és a kapcsolatunkat építse és erősítse minden kátyú. Holtomiglan, holtáiglan.

 

 

 

 A blog fb oldalát itt kedvelheted.

Ha feng shui tanácsadót-lakberendezőt keresel, megtaláltad :) Írj a fengshuitrend@gmail.com címre, segítek! Szép napot neked! Lázár Márta

2011.02.14. 08:09

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása