2012.12.07. 23:06 Lázár Márta
Vespa, csokitorta és inspiráció - 2 éves a blog

001b.jpg2 éves lett a blog :) Ez alkalomból bizony, legszívesebben Vespával száguldoznék valami mediterrán vidéken :)  Megvendégelnék mindenkit csokitortával. Rummal. Sörrel. Borral. Forralt borral. Székelyföldi borvízzel. Jó, maradnak a képek és a posztolás :) Mert - sose hittem volna, hogy amikor cikkírói közre működésem megszűnt a lakberinfo-nál, és a szerkesztő blogírásra biztatott - hogy ez jó is tud lenni. Posztolni? Blogolni?! Ugyan... undorító. És lám, lám... 2 éve nyomom. 

Nem tagadom, elgondolkodtam a 2-es szám misztikáján. Két ember, kettősség, test-lélek, kapcsolat, kötődés, megnyílás, két tál étel, két Vespa... :) A kínai jelképrendszerben - és általában minden számmisztikában - a 2 nőies jellegű, a Földhöz, tápláló erőhöz, anyai természethez, gondoskodáshoz tartozik, de maga a kapcsolódás, kapcsolatok keresése, szövetség, szövetkezés, együttműködés is e szám sajátja. És tényleg szeretnék más bloggerekkel és veletek, az olvasókkal is kicsit jobban kapcsolódni, diskurálni és tenni valamit (mit, még nem tudom). Na, majd meglátjuk, remélem, pártfogásába vesz ez a szép kis 2-es :)

Az elmúlt év fontosabb történései

{1.} A blog.hu jóvoltából A hét bloggere szereplés és interjú itt. {2.} Újra elkezdtem tanítani klasszikus feng shuit a Göncöl Szabadegyetemen. {3.}Kínablog szerzője, Huangati beajánlott a Klasszik Rádióban, s ennek eredményeként minden vasárnap délután 17-18h közt a klasszikus feng shuiról adok színes interjút, a riporter: Gaják Petra. {4.} A blog bekerült a Startlap Otthon rovatába. {5.} Tartottam feng shui klubot,  előadást a China Martban, munkák is voltak, kiemelkedő felkérés egy nagy lakás generál felújítása, ehhez a klasszikus feng shui és a lakberendezés volt segítségemre. {6.} Elkezdtem a Klasszikus feng shui blogot, és külön friss tartalom kerül a blog FB-os oldalára. 6. Közben pedig majdnem 2000 olvasója lett a blognak :)  Mindezt köszönöm!

Blog témái

A blogban sok téma szerepel, ez kicsit megkérdőjelezheti, hogy mennyire a feng shui a fő csapás. Pedig az, csak indirekt módon. Célom még mindig az, hogy a populáris helyett a klasszikus  feng shui örökérvényű, hiteles vonalát képviseljem, és "megmutassam a dolgok belső szépségét, a jelentéktelenben rejlő szépséget". Lehetőleg nívós posztokkal, melyek segítenek az élet derűs megélésében - ez a klasszikus feng shui egyik célja. A másik célom, hogy inspirációt és útmutatást adjak a lakás kialakításhoz, az egészséges és sikeres életmódhoz, stílusunk megtalálásához, önmagunk felvállalásához, a férfi-női szerepek mélyebb megismeréséhez, a lelki problémák és kapcsolati gubancok megoldásához. Munkám során szembesülök ezekkel a témákkal, tudom, hogy mindannyiunknak jól jön a segítség, olykor akár egy poszt formájában is. 

Személyes felismerések

{a.} Annyira, de annyira szeretem a loftokat, meg az indusztriális stílust! Emellett a természetes + az észak-európai lakberendezési irányzatokat... {b.} Jobban megéri szívből dönteni, mert az észből hozott döntésekért utólag nagyobb árat kell fizetni. 

Mit szeretnék?

Más bloggerekkel együtt működni, az olvasók kreatív alkotásait, és lakásokat bemutatni, és segíteni annak, aki a boldoguláshoz, előre lépéshez a klasszikus feng shui módszerét kéri segítségül.

Köszönöm

az életnek a szépet és jót, az időnek, hogy mindig megcsináljuk valahogy, a blog.hu-nak, hogy hátteret és alapot biztosít a működéshez, a Családnak, hogy elkönyveli az örökös posztolást, és nem utolsó sorban az Olvasóknak, nektek, hogy olvastok :) , és mindenek Forrásának, hogy végtelen szeretetével támogat mindenben. 

Mindenkinek kívánok első sorban önbizalmat, erőt, derűt, kitartást, és rengeteg szeretetet! 

Képek: kettősök és kedvenc képek Vespával és csokitortával:)

seating.jpg

f1.jpgf3.jpg

f9.jpgf4.jpg

f11.jpg

10.jpgf10.jpgf6.jpg

024.jpg

007b.jpg025b.png018.jpg

007b_1.jpg022.jpg028.jpg002.jpg001_1.jpg037.jpg

015.jpg042.jpg01.jpg043.jpg

029.JPG

c2.jpg

v11.jpgv3.jpg

040.jpg

011v.jpg003.jpg

ve2.jpg

013.jpg044.jpg045.jpg38a_1.jpgk.jpg007.jpg

008c.jpgcsokitorta.jpg

Köszönöm, hogy olvasod. Likeold a blogot itt, és töltekezz a FB-os oldalán is :)

{Képek: pinterest, livingetc, corbis, google, style-files, beautifulism}

2012.12.07. 23:06

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása