2013.08.01. 02:36 Lázár Márta
Légy egy kicsit boldogabb :)

v.jpg

Kedves barátaim, vártam ezt a pillanatot, hogy a számláló azt írja ki: 3500 :) Azóta már 3507. Nem vagyok egy vadul taroló blogger, inkább araszolok, mint a kitartó teknőc, és mit mondjak, hiszem, hogy a nyuszival együtt én is célba érek :) A kitartásom feléd, kedves Olvasó, abban nyilvánul meg, hogy a posztjaimat általában nem kapkodom el, keresek szép témát, mindig olyat, ami a. aktuális, b. hasznos, c. ad valami pluszt.

Ha észre vetted, a FB oldalon mostanában csak pár naponta rakok fel képeket, ennek oka, hogy éppen iskolát alapítunk (hihetetlenül hangzik, de igaz), annak FB oldalát is én viszem, ez plusz munka.  Aztán: mindkét lányom itthon vakációzik, álló nap együtt vagyunk és kevesebb szusszanásom (= netezési lehetőségem) van - anya, csinálj limonádét, süssé’ palacsintát, mossál barackot, szeljél dinnyét, mi az, kávézol, anya? nekem is csinálj gabonakávét, gyere menjünk biciklizni, stb. :) És közben háztartás, iskola felújítás, tanulás, tanítás, meg minden. Szóval, hiába van nyár, az időm kevesebb.

Most, hogy elértük a 3507-et, és elindult a Goldenblog is, amin neveztem az Életmód kategóriában, kérdezzük csak meg: Márti, miért írsz blogot?

Először is, mert írni jó, imádom. Aztán, mert úgy hiszem, hogy a posztjaim szebbé teszik a napjainkat. Az enyémet és tiedet is :)  Igyekszem, hogy minden posztban legyen egy varázslatos morzsa, amit ha megtalálsz, feltöltődsz és könnyebb szívvel, reménnyel, vidámabban tudod folytatni. Manapság annyira kell a jó szó, a szép kép, a pozitív megerősítés! Ezt szeretném a blogomba vinni, és nektek átadni, kedves barátaim :) Tudom ám, hogy magáról a feng shuiról kevés konkrétumot írok, de a bejegyzések segítenek megérteni, és főleg megélni, mi is az, harmonikusan rendezni a lakást, és általa az életünket. Ígérem, lesz még feng shuiról is szó bőven!

Mit szeretnék üzenni most, hogy a számlálónk a 3500-hoz érkezett?

Nem tagadhatom: indultam a Goldenblogon, ahol még sosem nyertem. Szeretném kérni, hogy  ha méltónak találod a blogot, nyomsz neki egy voksot ? Itt teheted meg, FB bejelentkezés kell hozzá, adatokat nem használják semmire! Fontos, hogy az Életmódban csak egy blogra lehet szavazni. Köszönöm szépen.

Mit üzenhetnék még?

Tegnap elindult egy játék, ha szeretnétek belépőt nyerni, katt ide.

Időnként, amikor látom a FB-os oldalam olvasói fotóit, csodálom, hogy milyen szép, tiszta szándékú emberek olvasnak. Ezért,

„A világ bármely részén élsz és bárki vagy,
Szeretném, hogy légy egy kicsit boldogabb,
Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet,
Ahogyan én neked. 
Kívánj a szónak nyílt utat,
És a dalnak tiszta hangokat,
Kívánd, hogy mindig úgy szeresselek,
Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek!” (Piramis) 

Szívből köszönöm, kedves barátaim, hogy időről-időre eljöttök hozzám, ebbe a virtuális, óvatosan megalkotott térbe, ahol botladozva írogatom a szavakat… És közben azt hiszem, hogy ez AZ, amit tennem kell.

 Lázár Márti, a Feng shui trend blog teknőce, ööö, szerzője :)

002.jpg

2013.08.01. 02:36
Címkék: életmód rólam

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása