2014.01.01. 23:34 Lázár Márta
B, mint bölcsesség

019.jpg

A befejezések: beteljesülést hoznak.

A beteljesüléssel megérkezik a felszabadulás,

S a felszabadulás lehetővé teszi a folytatást.

Bár sokféle befejezés van, és sokféle végállomás,

Az élet: végtelen folytatódás.

Mindig fejezd be, amit elkezdtél. Ez önmagában elegendő fegyelem és bölcsesség. Ha követed ezt a szabályt… már lekörözted a legtöbb embert, bár ez sohase cél. Amikor egy nap, egy év, egy esemény végére érünk, egy új kezdődik el. A befejezés tehát valahol egy éppen megtörténő ciklus közepén kezdődik el, s az új kezdetek az előzőekben gyökereznek. A befejezés tehát beteljesülést is jelent. Önismeretet, fegyelmet és egy újfajta megértést önmagunkról. Természetesen, nem állunk meg ott, hiszen mindig nyílnak új távlatok. S ahogy az események, napok, órák, évek forognak, minden fordulattal kicsit kijjebb szabadulunk a tudatlanságból, és a forgás minden fordultával érkezik a folytatás.

Forgasd életed kerekét. Mindig teljes fordulatokkal, mindig befejezve. És ünnepeld mindegyiket. És tarts ki.  Tarts ki! Tarts ki. Örömmel. 

(Forrás:Teng Ming-Tao)

Minden kedves Feng shui trend blog olvasómnak boldog, sikeres, áldásokban bővelkedő új évet kívánok. Lázár Márta, a blog szerzője {fengshuitrend@gmail.com}

021.png

2014.01.01. 23:34

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása