2017.09.17. 01:44 Lázár Márta
Tippek újrakezdéshez

watercolor-mural-645x645.jpg

1.

Minden nap, minden óra, minden perc és minden lélegzetvétel egy új kezdet, amiben megtapasztalhatod a teljességet. Receptek nincsenek, ám sok-sok módszer létezik. Találd meg, ami felemel téged, és másoknak is javára van. 

012.jpg

2.

Olyan emberekkel barátkozzál, akik növelik az önbizalmadat, és örülnek neked. 

017.jpg

3.

Merj álmodni, merj hinni és kimondani, amit hiszel és érzel. Ezek az álmok, szavak és érzések formálódnak a jövőddé, aminek kapuján holnap belépsz. Ha azt látod, ez nem megy egy-kettőre, csak semmi pánik! A múlt, a gyermekkor és a családi lélek sok mindenben másfelé vinne, vagy akadályozna, de ha szeretettel és tisztelettel foglalkozol azzal, ami nem megy, amiben elakadtál, vagy nehézséged van, akkor ezek az elakadások feloldódnak és szabaddá válik az út.

010.jpg

4.

Ne aludj bele a fájdalmas érzésekbe, ne hessegesd el a szorongást, hanem foglalkozz velük - egy megfelelő segítővel. Amit nehéz megtenned, az bizony egyik legjobb tanítód, egy-egy új életlecke. 

008.jpg

5.

Gyengéd gondolatok? Igen :) Íme a példák: Biztonságos önmagamnak lennem.

002_1.jpg

Könnyedén elengedem a régi viszonyulásokat, megélem a szeretetet és a megbecsülést

.

021.jpg

6.

Önbecsülés és önbizalom a nyitja minden pozitív változásnak, amely életünkben bekövetkezhet.

001a.jpg

7.

Ha boldogan szeretnénk élni, meg kell őriznünk optimizmusunkat. Ha sikereket akarunk elérni, hinnünk kell képességeinkben. Ha szeretetre vágyunk, a szeretet kell, hogy vezéreljen. Amit adunk, azt kapjuk vissza. Ami sugárzik belőlünk, amit hangoztatunk, hasonló formában visszajut hozzánk. 

020.jpg

8.

Töltekezz az Élet jóságával, figyeld, ahogy gyöngéden áramlik a lélegzeteddel, és összeköt a létezőkkel. Áldás veled, minden pillanatodban! 

011.jpg

{Szöveg: Teng-Ming, Louise Hay, L. Márta, Á.}

Ha tetszett a poszt, köszönöm, ha megosztod! A blogot a Facebook-on itt kedvelheted. Friss posztokat láthatsz, ha a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fület kattintod. Szép napokat :) 

2017.09.17. 01:44

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása