2012.09.08. 14:19 Lázár Márta
A 20 legjobb családi fotódekoráció

011v.jpg

A családi fotók

a meghitt pillanatok és az összetartozás felidézői. Témájuk miatt kicsit nehezebb műfaj, mint a sima képek. Mivel leginkább nekünk fontos, hogy szem előtt legyenek, és a kívülállók nem feltétlenül szeretnének a mi családfánkban gyönyörködni, ezért próbáljunk érdekes megoldásokat találni, ami dekorációként is megállja a helyét, és nem untatja a látogatókat, vendégeket. Sőt, mi is örömmel pillantunk rá pár hét, hónap múltán is.

Hová tegyük?

Bárhová, ahol van elegendő hely: a nappali egyik falára, az étkezőbe, előszobafalra, közlekedő kis felületére, vagy akár a konyhába. 

Hogyan helyezzük el?

A képekből először készítsünk próba-összeállítást. Rajzoljuk és vágjuk ki csomagolópapírból a modelleket, számozzuk meg, majd ragasszuk a falra, és nézzük meg, melyik a legjobb megoldás. Ezután ceruzával írjuk föl a falra a számokat, és szögeljük, vagy fúrjuk a helyükre a képeket.

Kreatív ötletek

Nemcsak hagyományos módon, egymás alá-fölé, hanem koszorú formában, más képekkel, díszekkel, családi emlékekkel, antik, vagy modern kiegészítőkkel fűszerezve is mutatós kollázst készíthetünk.

A feng shui

mindegyik irányzata előszeretettel használ családi fotókat, mert a kellemes emlékek jó érzéssel töltenek el, és erősítik az összetartozás érzését. 

Érdekesség

Az asztrológusok szerint leginkább azok szeretik elől hagyni, vagy albumokban, dobozokból előszedve időnként megnézegetni a családi fotókat, emlékeket, akiknek horoszkópjában erőteljes a Rák jegy, vagy a lelki alkatukat jelölő Hold a Rák jegyében áll. 

004.jpg

001.jpg

007.jpg

003.jpg

002.jpg

013.jpg

2_1.jpg

012.jpg

010.jpg

015.jpg

014.jpg

008v.jpg

005v_1.jpg

v5.jpg

006v.jpg

009.jpg

016.jpg

v8.jpg

Ha tetszik a bejegyzés, és megosztod: köszönöm. Likeold a blogot, és csemegézz a fb oldalán is :)

2012.09.08. 14:19

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása