2013.08.27. 08:24 Lázár Márta
Kérdezz, mutass, javasolj!

kedves2.jpg

Kedves Olvasóim!

Lezárult a Goldenblog egyik szakasza, kiírták az Életmód kategória közönség-szavazatai szerint kialakult eredményt. Ez alapján a Feng shui trend blog a 41-ik helyen végzett! Igen, így: 41!, mert ez nem akármilyen 41. hely, hiszen 323 versenyző blog szerepelt, nem is akármilyenek, csoda gasztro- , lakber- és kreatív blogok. 

Szeretném üzenni, írni és mondani, hogy nagyon szépen köszönöm Nektek, kedves olvasók, a szavazatokat. :)

Nagyon boldog vagyok, mert igaziból egy hihetetlen dinamikus, mozgalmas időszak kellős-közepén ért ez a verseny, amikor örültem - és örülök, ha egy iskola alapítás, két függönyvarrás, kertrendezés, ebéd-vacsora főzés, rumlielrakás, és a család terelgetésének közepette posztot tudok készíteni. Örömmel teszem, és ígérem, ez után is igyekszem nívós, egyedi, hasznos és érdekes témákat hozni. Minden kedves olvasónak kívánok vidám, sikeres napokat! Hajrá, és csak pozitívan ;) :)  És hogy a kép kerek legyen, 

NYÍLT HETET HIRDETEK

 

Ez azt jelenti, hogy 2013. 08. 27 - 09.03-ig

1. Várom kérdéseiteket feng shui, lakberendezés és életmód témában

2. Olyan kevés itthoni, szép helyet, lakást, kertet tudok mutatni. Ha vannak fotóitok otthoni, vagy bárhol az országban készült szép helyekről, szobákról, stb., és van kedvetek elküldeni, szívesen bemutatom egy bejegyzésben. Ez lehet névvel, vagy anélkül.

3. Javasoljatok témákat: miről írjak, mit olvasnátok? Mit nézzek meg, milyen blogot böngésszek, hová látogassak el? Mert szép, harmonikus hely, mit főzzek ki, stb. :)

Mindezt küldhetitek kommentben, vagy emailben a fengshuitrend@gmail.com  címre.

A nyílt hét ma kezdődik és jövő kedden, azaz szeptember 3-án fejeződik be.

 Hozok néhány finomságot, úgy mint tea, habos frappuccino, szedres cobbler, valamint virágot, a fb oldalon pedig egy kis meglepetést :)  

008.jpg

b.jpg

szeder cobbler.jpg

011.jpg

013.jpg

kedves.jpg

2013.08.27. 08:24

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása