2010.12.06. 18:31 Lázár Márta
Egyszerű advent

a2.jpg

Mindent lehet egyszerűen is. Íme pár szép példa.

{Éveken át nagyon töröd magad, hogy időre lobogjon az a gyertya azon az obligát koszorún. Muszáj?! Megfelelni az előírásoknak, jaj, nehogy másképp csináljam. Mi van?! Muszáj?! Nem. Vajon hol kell gyertyát gyújtanom?

Ahogy a külső sötétség növekszik, belül, magunkban kell kialakítanunk egy meghitt és békés belső teret, amiben fellobban minden reggel a láng. A nap folyamán kire vetül rá a fény, ami belőlünk sugárzik? Milyen téren mutatjuk meg magunkat? Megvan a bizalmunk, hogy rendben vagyunk, szépek és kiegyensúlyozottak – úgy, ahogy vagyunk? És hogy az, amit teszünk, jó. Az, ahogy élünk, jó. Hogy létezünk, az jó. Öröm, béke, csönd.}

Advent egyszerűen

Pár szál gyertya, egy kis alátét, szalagok. Fény kint és bent. :)

a8.jpg

Finom só az üvegben, rá a gyertya, és kész :) 

 a4b.jpg

Képtalálat a következőre: „simple advent wreath”

 

 

002_5.jpg

Képtalálat a következőre: „simple advent wreath”

005_6.jpg

009_1.jpg

kar08.jpg

010.jpg

a7.jpg

 {Képek forrása: google, pinterest, ismeretlen}

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson. Blog fb oldala itt kedvelhető, kövesd, hogy láthasd az új posztokat. Szép napokat! 

2010.12.06. 18:31

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása