2011.10.03. 19:40 Lázár Márta
Nyílt hét: tied a szó, bármit kérdezhetsz

Nyílt hét, bármit kérdezhetsz: 2011 okt. 3 – 9. Feng shui trend blog. 

Célja, hogy egy kis életet, mozgást vigyünk a szavak közé, információt adjunk-vegyünk- cseréljünk, és a blog eljusson másokhoz is, akiknek hasznos lehet. Éééés hogy eljusson ide, akik vágyik egy kis megbeszélésre, a kérdéseire nem talál választ a könyvekben, vagy éppen szomorkás, tanácstalan. Lesz odafigyelés, megbeszélés, ötlet, főleg ha úgy hiszed, ráférne az otthonodra egy kis felfrissülés. :)

Nem a szakértő és megmondó nénit szeretném játszani, a blogolás néha magányos műfaj, ezért ez a kérdezz-felelek úgy lesz, mintha egy kávé/tea mellett ülnénk, Te kérdezel, én töprengek, válaszolok, aztán esetleg én kérdezek, és végül valami új, érdekes felismerésre jutnánk. Bevallom, szorongok, amikor főleg külföldi blogokon látom, mennyi komment és kérdés érkezik, mert itt ilyen nem igazán van, pedig vágyom ezt az élő és tartalmas kapcsolatot, olykor egy visszajelzést, like-ot, mert ettől igazán teljessé válik a blogolásra fordított idő.

A mai nap az első. 

Kérdezzetek Javasoljatok Ötleteljetek

Email cím:  fengshuitrend@gmail.com , vagy kérdezhetsz kommentben, és a blog facebook oldalán.

A nyílt héten belül és kívül is: kérdezhetsz bármit, ami a menüsorban megjelenik: feng shui, lakberendezés, egészség, szépség, önismeret, stb. Javasolhatsz témákat.

Írhatsz ötletet, javasolhatsz, és rámutathatsz, hogy szerinted mik a blog hibái, mit kéne másképpen. Kérhetsz témákat, és fotókat, inspirációt, stb. Kérdezhetsz rólam, velem és a munkáimmal kapcsolatban. Mindennap összegzem a kérdéseket és bejegyzésben válaszolok. 

A nyitó képen virtuális üdítőket is hoztam, vacsora után jól eshet :) 

Képek forrása itt
2011.10.03. 19:40
Címkék: rólam feng shui

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása