2011.10.27. 12:10 Lázár Márta
Tökjó nap: Tök dekorációk


Annyi szép, jó, ötletes dolgot találtam tÖktémában, hogy mostantól pár szombatig Tök jó napokat tartunk J Először tök dekorációk, aztán töklámpások, vicces tökök, bársonytökök, tökmagolaj, ’…m kivan téma, avagy hogyan csillapítsd a mérged jin-jang módra, tökpite, és persze halloween és egyebek. Ha van megosztanivalótok, tökjó, tökigaz, tökmérgesvagy valamiért, ne fogjátok vissza magatok. Tök. A tárgyakon innen és túl. (hehe, ez milyen szlogen-szerű lett :DD)

1. Fehér tök dekorációk

Szépek a fehér tökök, ha csak úgy a párkányra, földre, polcra, kandallóra, kemence padkára tesszük, máris kész a remekmű, mert a tök önmagában, faragatlanul is tökéletes műalkotás. A természet jól kitalálja ezeket a dolgokat. Mielőtt felfalnánk, kicsit dekoráljunk vele, kigömbölyíti, ("jangosítja") a hangulatunkat. 
 
Tökök csak úgy
 
Setét háttér előtt, rusztikusan, misztikusan

 Setét fotel mellett, fehér kandallón

 Partihangulat nyitóképe 

Mennyire jók a fekete gyertyatartók a sok fehér között. Egy csipet jin (fekete, ill. az asztallap, a sötét színű, fekvő dísztökök) a sok janggal (fehérek, fény, a magas formák). 

 Üvegekkel, porcelánnal, kecses plasztika-módra

 Lyukak+faragás = lámpás

Kint, szalma és levélkoszorú társaságában

Hm, nem tudom, a sötét ajtókeret merőben szokatlan,d e nem rossz, ugye?? A levélkoszorút drótra fűzve elkészíthetjük, a benti hőmérsékleten hamar kiszárad, de a hidegben remekül megtartja a formáját. (Máskülönben drága pénzért kínálják...)

Egy kis csináld magad: falevelekkel dekorálva, tökpite hangulatjavítójaként :)

Ha tetszik a bejegyzés, kérlek, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson.  A blogot  itt  like-olhatod. Köszönöm szépen :)

2011.10.27. 12:10

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása