2011.11.09. 16:20 Lázár Márta
Mai vicces

 024.jpg

Ezt hallgasd meg! Hihi, ezt megposztolom. Komolyan? Áhá. Erre meghallgattatott velem még 5 részt, emiatt ugrott pár félórám, de legalább jól éreztem magam, és a nap a rádiókabaré hangulatában folytatódott. Mutatom neki ezt a nyitó képet. Ez nem is vicces, mondta. Neeem? Nem, mondta. Nem vicces csak így, magában? Nem. Úgyhogy még gyűjtöttem hozzá párat, hátha igaza van. Mégiscsak ő a teremtés koronája. Azért kíváncsi lennék, hogy a nőknek melyik kép vicces, és melyik a férfiaknak. Nekem akkor is a nyitó kép a leg-legviccesebb. 

Szevasz. A bicajt hagyd ott, itt nem lopnak. Gyere be, ez a fogas. 

010.jpg

Vagy ez.

009.jpg

Arra van a nappali, jaja.

019.jpg

Ülhetsz  ide011.jpg

vagy ide

013.jpg

ja,a párnákat rádobom. Mi az, lefagytál?

001.jpg

Kérsz egy forró csókot, izé, csokit? 

017.jpg

Ülj a híd alá, minjá' hozom.

014.jpg

Ööö, az a hálószoba. Michael felé van az étkező. Csak mondom.

020.jpg

021.jpg

Nézzünk valami filmet? Vagy a falat, ok. 

012.jpg

 Ööö, szereted Zappát?

zappa.jpg

Tudtad, hogy úgy lett zenész, hogy elment egy TV-interjúra, és amikor megkérdezték, min játszik, azt mondta, hogy biciklin. Biciklin? Igen. Küllőkön? Nem, az egész biciklin. /Ez utóbbit a Teremtés koronám mesélte. És azt is, hogy a párnákon lévő Alt+Ctrl+Del kombinációval lehet újra indítani a Windows-t, ha lefagyott. Azt is mondta, h ezek után ő is borzasztó kíváncsi, ki-melyik képet találja viccesnek...Dejó lenne tudni :)/

Képek itt és itt és itt és saját.

Ha tetszik a bejegyzés, kérlek, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson. A blogot itt like-olhatod. Köszönöm szépen :)

2011.11.09. 16:20

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása