2011.12.13. 16:36 Lázár Márta
Öröm! Öröm!

timkatfest.jpg

Mi a karácsony üzente? Örüljetek. Örüljetek. Az életetek értékes, gondoskodó kéz vigyázza lángját, s a földet szép és jó helynek kaptátok. Hozzátok ki belőle és magatokból, ami a legjobb. És örüljetek. 

Ahogy a karácsony közeleg, olyan nehéz mosolyogni… Nehéz? Miért? Talán terheink miatt, amiket vállalunk, mert mindent megfelelően akarunk ünnepelni. Az öröm, a mosoly, ami az első karácsony éjjelen annyi ember arcán megjelent, nem függ semmilyen külsőségtől. Azért lett, hogy az életünk teljessé legyen, hogy az élet körfolyamában mint cseppek, magunkra találjunk, és mindent, ami bennünk nemes, jó és szép, átadjuk a földnek, egymásnak.

Az öröm jele a mosoly. A mosoly egy i-hangszerű arcmimika, ami először élettelen, aztán, ha kitartó vagy, megtelik tartalommal  és átjárja a testet és lelket. Mosolyogj. Mosolyogj. Mosolyogj. Nem baj, ha nincs még ajándék, és nem főzöl tökéleteset. Az Ég és a Föld öröme itt van, átitat. Évről-évre. És mindig. 

7.jpg6.jpg

mongolia.jpg011.jpgphilippines.jpg

5.jpg

ethiopia.jpg

3.jpg

laos.jpg

4.jpg

emirati.jpg

2.jpg1.jpgetiopia2.jpg

maralal,kenya.jpgmaasai2.jpgmaasai.jpgluangxi, china.jpginuits.jpghijab, cairo, egypt.jpg

rajahstan.jpg

polish.jpgphilippines.jpgpakistan.jpgmtaita.jpgmexico2.jpgmexico.jpg004.jpg002.jpg

008.jpg

9.jpg

001.jpg

005.jpg

8.jpg

nigeria.jpgperu carrying baby.jpg

tibeti.jpg

hmong-vietnam.jpg

Mosolyok innét: datoga, emirátus, ethiopia, izland, guangxi/kína, hanee/kína, guatemala, egyiptomi, himba, hindu, hmong/vietnám, inuit, kenya, laosz, lett, luangxi/kína, maszáj, maralal/kenya, meru, mexikó, mongolia, mtaita, nazareth, nigeria, norvég, tibet, yucatan/mexikó.

Ha tetszik a bejegyzés, kérlek, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson. A blogot itt like-olhatod. Köszönöm szépen :)

2011.12.13. 16:36

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása