2012.03.12. 12:31 Lázár Márta
Csak úgy

026.jpg

Olyan jókat hallottam múlt héten, megosztom, hátha valakinek jól jön.:) Szép napokat, legyen jó hetünk :)

1. Ha igazán ismernéd, ki, mi, és milyen vagy valójában, mennyi jóság és felfoghatatlan szépség van benned, tisztelnéd és szeretnéd magad, és leborulnál az általad hordozott nagyság előtt. Bizony, hamar csattanna a térded a kövön a megrendüléstől és amiatt, hogy eddig ezt kihagytad. Jó lenne eljutni eddig. Az önmagunk iránti szeretet és tisztelet az alapja mindennek, ha ebben csomók vannak, az mindenben megmutatkozik. (Putnoki Tibor)

2. Egy közösség számunkra olyan, amilyennek látjuk, és ahogy magunkat érezni akarjuk benne. Amikor elhatároztam, hogy jól akarom érezni magam, mert az élet túl rövid, hogy nyavalyogjak, a közösség viszonyulása felém is pozitívba fordult.

3. Szerintem egy közösség állapota nagyban függ attól, hogy hogy akarjuk látni azt, és hogy akarjuk benne érezni magunkat. (Kiss Péter)

4. Ha nem jó a hangulatod, segít a.) a mozgás, séta b.) az éneklés c.) ha meggyújtasz egy teamécsest d.) sok víz, vagy tea, e.) napfény. (Shan Tung-Hsu)

5. Ahogy Te érzed magad, olyannak látnak mások.

6. Szeresd önmagad. Olyannak, amilyen vagy. 

+1 Ne aggódj, ha fellegvárakat építettél. Ott vannak a helyükön. Most rakd alájuk az alapjukat. (H. D. Thoreau)

Kép forrása everythingfab 

Köszönöm, ha megosztod, ami tetszik :) A blogot itt like-olhatod. 

2012.03.12. 12:31

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása