2012.08.18. 00:09 Lázár Márta
Drága olvasóim :)

Corbis-42-29132948.jpg

Mivel nemsokára kezdődik a Goldenblog verseny, és én is neveztem a Fengshuitrend-et az Életmód kategóriában, és mivel pont, amikor szavazásra kellene buzdítanom mindenkit, (hogy na, most mutassuk meg) nem is leszek gépközelben, ezért írok Nektek, kedves olvasóim :) 

Az elmúlt időszakban összesen 3 jelentős esemény történt a blogommal kapcsolatban.

1. Ti, vagyis mi, akik valamilyen módon fölfigyeltetek a blogra, 971-en lettek. Köszönöm!

2. Összevitáztam családom két közeli tagjával, akik a blogolással töltött időre mutogatva megkérdezték: Miért írod?! Mi a célod vele?!

3. Volt főnököm, aki végülis a blog írására biztatott, szintén ezt a kérdést adta föl, csak sokkal szelídebb hangnemben.

Még nem volt időm, hogy leüljek, és megfogalmazzam rendesen, de az biztos, hogy a blogot azért írom, mert ez így jó. ÍGY jó, hogy írhatom. Így jó, hogy létre hozok valamit, ami - azt remélem - az olvasót kreativitásra, önismeretre, és a szépség és harmónia útjára hívja. Írom, mert szeretnék a klasszikus feng shuiról hírt adni. Most „csak” annyit mondhatok: lesz Feng shui klub, mégpedig Budapesten, szeptember 8-tól és  lesz Klasszikus feng shui tanfolyam/képzés is, október végétől. Részletek is lesznek, tematika, stb., aug. 25. után. Most pedig újra úton vagyok, és remélem, közben azért nem maradunk el egymástól, én legalábbis jövök megint sok-sok fotóval, élménnyel. Addig is minden jókat, és hozom Nektek a finom kávét, croissant-t, szépségeket.

Köszönöm, hogy vagytok!

egyszerűség.jpg

007.jpg

édességek.jpg

2012.08.18. 00:09
Címkék: rólam

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása