2012.11.18. 09:09 Lázár Márta
Kedves Olvasó

018.jpg

Először is: köszönöm, hogy vagytok,

és hogy olvassátok a blogot. Minden poszt azzal a reménnyel lát napvilágot, hogy hasznos legyen, Benneteket gazdagítson, hozzá segítsen az élet derűs szemléletéhez.

Másodszor: benne leszek a rádióban!

Anno, még családos létem előtt már szerepeltem a médiában :), amikor életmód műsort vezettem élőben a PAX TV-ben, ill. miután megszületett az első babánk, még kétszer szerepeltem az M1-n, a feng shuival kapcsolatos műsorban. Azóta ez az első ilyen felkérés, és a következőkből áll: minden vasárnap 17.30 körül, +/- , inkább 17-18 között a Klasszik Rádió 92.1-en (online is fogható) adok pár perces színes ismertetőt a klasszikus feng shuiról, a lakás berendezésének elveiről a Gaják Petra által vezetett Ázsiai Kulturális Körkép rovatban. Bár a feng shui nem csupán keleti/kínai tudásanyag, hiszen az egész világon használták és használják ma is az alapelveket, mégis, vegytiszta formában és rendszerként a kínai kultúra őrizte meg. Remélem, a műsorban elhangzottak is érdekesek lesznek majd nektek :)

Harmadszor: lesz játék a blogon!

Közeledik Szt.Miklós, azaz Mikulás, és egyben a blog 2. születésnapja. A Feng shui trend ugyanis 2010. dec. 6.-án született, és azóta még egyszer se volt semmilyen játék, amivel kicsit élőbb kapcsolatba kerülhetnénk, úgyhogy nemsokára lesz! Gyönyörű lakberendezős könyveket lehet majd nyerni! ;) :) 

És: még egyszer köszöntöm az új olvasókat, és a régiekkel együtt mindenkinek jár a virtuális forró csoki, chilivel és rummal/vagy anélkül :)

020.jpg

Képek forrása: style-files

2012.11.18. 09:09
Címkék: kapcsolat rólam

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása