2012.12.05. 10:34 Lázár Márta
Játék - tényleg nem akartok ajándékba szép könyveket?

csoki.jpg

Szóval holnap, 6-án a blog 2 éves lesz, és ez alkalomból játékot hirdettem.  Most

vagy nem jól hirdettem,

vagy a könyv, mint olyan, nem annyira vonzó,

tényleg nem tudom, miért csak páran jelentkeztetek?? Épp csak annyian, hogy a sorsolásnak ne legyen semmi értelme. Tényleg nem vonzó ez így?

?

A könyvekről: ezek nem a megunt lakberendezési példányaim, hanem vadiújak és direkt e célra jöttek velem haza. Nyugodtan sorsolhatnék lakber lapokat, de magamból kiindulva azokat egy idő után elő se veszem, míg a könyveket igen.

Ráadásul a Taschen kiadó igényes és örökérvényű lakber példányairól+ az Alexandra fürdőszobásáról van szó, ez utóbbit nem lehet bemutatni, mert jogvédettek a képei, de a másik 2-ről mutattam képeket.

A disznótor nem erőszak, de mégis, tényleg nem szeretnétek szép lakberendezős könyveket? Aki azt mondja, hogy dehogynem, a játék egyáltalán nem bonyolult,  feltételeit itt találja. Hát akkor... :)

014.jpg

2012.12.05. 10:34
Címkék: rólam

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása