2013.07.12. 18:24 Lázár Márta
15 híresség hálószobája

014_ali_wentworth.jpg

Hírességek hálószobáiba pillantunk be az Elle decor, az Architectural Digest és a New York Times otthon rovatának jóvoltából. Kíváncsian és fenntartással. Picit csalódottak is vagyunk, mert a hírességektől várnánk valami igazán magas szintű szépet, amit nem kapunk meg. Hogy miért? Ők nem szoktak sk. lakást berendezni, ami vagy abban mutatkozik meg, hogy excentrikusan néz ki az otthonuk, vagy lakhatatlan, rideg, és nem őket tükrözi.

Ebben a válogatásban 15 hálószobát nézünk meg, rövid kommentekkel és a klasszikus feng shui jegyében tett véleménnyel fűszerezve. 

1. Sarah Jessica Parker

Pár éve mutatta be lakását az Elle decor, csupa könnyed és fehér szoba, ikeás anyagokkal. A hálószoba túl fehér, de ennél nagyobb "feng shuis" hiba, hogy az ágy fejtámlája mögött ablak van, viszont híres-szokás szerint már biztos nem is itt alszanak :) 

001.jpg

002.jpg

2. Hilary Swank

Hát, nem tudom. Semmi melegség, sem kuckós nincs benne, amire nemcsak a feng shui, hanem úgy általában minden ember vágyik, ha aludni szeretne.

003_Hilary_Swank.jpg
3. Megan Mullaly 

Hogy a fehér nemcsak a feng shui szerint nem pihentető szín, az 700. Hogy minek a hatalmas ablak, ha egyszer aludni tér a híres ember(lány), az talány. Ennyi.

004_Megan_Mullaly.jpg

004_mm.jpg

4. John Mayer

Szerintem ő az egyik, akinek lakása és ezzel együtt a hálószobája is tükrözi az egyéniségét. Nem tudom, 5 percnél szánt-e többet arra, hogy a lakberendező munkáját szemrevételezze, és arra is fogadnék, hoyg az ágya soha, de soha nem ilyen természetellenesen geometrikusan hajtogatott, de hát ilyen a decor-fotózás :) A zenéje sokkal lazább :) 

Hálószoba

john-mayer.jpgVendégszoba

jm_vendegszoba.jpgJohn Mayer

john-mayer2.jpg

5. Keri Russell

A tömör, rusztikus éjjeliszekrényt leszámítva semmi különös, jó, a fürdő azért megdobja, de na. 

005_keri_russell.png

005_keri-russell-bathroom-bedroom.png

6. Courteney Cox

Nem egy jó feng shui a sok tükörrel (a klasszikus feng shui egyszerűen nem tartja szükségesnek az alváshoz a tükröt, a bágua feng shui mond róla csomó misztikumot, aminek 0 alapja van, de most nem ez a téma), és nem egy Monica-stílus, de reméljük, jól érzi benne magát :) 

006_courteney-cox.jpg

7. Ralph Lauren

Igen. Minden szempontból. 

007_rl.jpg

lr.jpg

007_ralph lauren_bedroom_1.jpg

8. Ellen Pompeo

akinek egzotikus férje és lakása van, ezen belül a hálószobája is kellemes etno-egzotikum. 

008_ellen-pompeo2.jpg

9. Donatella Versace

Hümmögünk. Hogy lehet így összerakni valamit? 

009_donatella_versace_1.jpg

10. Candace Bushnell

Ő írta a Carrie naplóját, mely alapján megszületett a fantasztikus Szex és New York. 

candace.jpg

010_candace.jpg
11. Meg Ryan

Igazán megérdemelne egy rendes, kuckós hálószobát...

011_meg_ryan.jpg

12. Cindy Crawford

Szép. A méretével baj van, klassz feng shui szerint fele is elég. És kandalló nélkül, annak a nappaliban a helye.

012_cindy crawford.jpg

13. John Derian

KI Ő?! Tegye fel a kezét, aki kapásból tudja. Én nem tettem fel, de kinyomoztam, hogy John Derian egy design-guru, aki mégis egyszerű és kedves maradt. Főként decoupage tárgyaival vált híressé. A hálószobája kérdéses, az Elle decor egészen mást mutat, mint a NYT Homes. Szerintem az ecerűbb az igazi.

013_johnderianwall_3.jpg

John Derian hálószobája az Elle decor szerint

013_john_derian.jpg

John Derian hálószobája a New York Times szerint.
 013_johnderian.jpg

013_johndbedroom.jpg

14. Alexandra Wentworth

azaz Ali Wetworth, a komédista hölgy, aki szerint a régi, fehér hálószobájukat csak 3 üzbég párnával sikerült feldobnia, úgyhogy New York-i, új otthonukba lakberendezőt fogadott :) Férje nevének bepötyögésével hadd ne próbálkozzam :)

Az üzbég párnás hálószoba

014_ali_wentworth.jpg

És az új, lakberendezett háló! Kinek jön be jobban az üzbéges? Nekem biztos.

014_ali-wentworth-george-stephanopoulos-bedroom.jpg

15. Mariah Carey

Némelyek úgy tudják, hogy magyar és Kéri Mariska, de nem, nem. Ír-afroamerikai-venezuelai gyökerekkel büszkélkedhet, és annak ellenére, hogy a hálószobája hm... bájosabb, mint hinnénk, mégis őt tükrözi. Nem? 

016_mariah carey_1.jpg

016_mc.jpg

{Képek forrása: Elle decor, AD, NYT}

 Ha tetszett a poszt, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel. Cserében itt mindig tartalmas posztok várnak! A Feng shui trend blogot a FB-on is kedvelheted, ahol sok szép inspirációt találsz - amik szintén izgalmasak - de nem érnek fel egy újabb blogbejegyzéssel :)

2013.07.12. 18:24

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kommentek

« Vissza a főoldalra
süti beállítások módosítása