2013.02.09. 04:34 Lázár Márta
Látványos dekoráció: tükör 30 változatban

035vv.jpg

A tükör

az egyik legkönnyebben kezelhető dekoráció. Bármelyik helyiségbe illik, és ha szép, akkor bármilyen képet, műalkotást kivált. Az előző részben a falra függesztett tükör változatokat néztük meg, most pedig a következőket láthatjuk:

  • Tükrök szabadon, a fal mellett
  • Tükörkompozíciók
  • Lelőhelyek - hol találunk szép tükröt elérhető áron
  • Rendezzünk be egy szobát egyszerű, mutatós darabokkal ÉS tükörrel

    Tükrök a fal mellett

    A szép tükör nemcsak bárhol mutat jól, hanem bárhogyan használhatjuk, pl. a falnak támasztva. A nagy tükrök tágas, nagy szobákba valók, egyszerű pompájukkal összefogják azt és fényükkel, látványukkal eleganciát sugároznak. 

    053.jpg

     

    fö_1.jpg

     

    003p.jpg

     

    004gg.jpg

    024.jpg

     

    023.jpg

     

    01.jpg

     

    006.jpg

     

    029.jpg

     

    030.jpg

     Ott figyel a fekete-fehér csíkos szőnyeg, a Stockholm Rand is!

    035.jpg

     

    044.jpg

     

    011.jpg

    Érdekes tükrök, azaz

    1-2-3...különleges tükör, vagy tükrök egy csokorban.  A kisebb méretű, excentrikus formájú, vagy több darabból álló tükörből kompozíciót készíthetünk. Fontos, hogy előre megtervezzük, melyik tükör mi mellé, hogyan kerül a falra. Ehhez először rajzoljuk papírra a körvonalukat, ragasszuk fel gyurma ragasztóval a a papírokat, így könnyen variálhatjuk őket. Ha tanácstalanok vagyunk, hagyjuk fenn pár napig. Reggel, felkelés után, vagy mikor haza érünk valahonnét, friss szemmel látjuk a kompozíciót és könnyebben tudunk dönteni. 

    059.jpg

     

    002.jpg

     

    005.jpg

     

    009.jpg

     

    010.jpg

     

    002p.jpg

     

    017.jpg

     

    018.jpg

     

    026.jpg

     

    028.jpg

     

    027.jpg

     

    vkr.jpg

     

    Miroirs_home_h478.jpg

     

    Miroirs2_home_h478.jpg

     

    Miroirs3_home_h478.jpg

     

    036.jpg

    Hol találunk szemrevaló tükröket?

    IKEAMax cityPolihistory.hu (méretre vágott klasszikus tükörkeretek) Az Ikeában vintage, klasszikus és shabby chic stílusú tükrök is kaphatók, ilyen ez a fekete keretes tükör is.

    Rendezzünk be egy szobát

    Van, aki kimondottan allergiás ezekre a sematikusnak tűnő ikeás darabokra, pedig ez így együtt szép, kellemes összhatású lehet. Ha nagyon kevés pénzből gazdálkodunk, akkor ez az alacsony árkategóriájú összeállítás egy jó lehetőség, és itt is megtaláljuk fontos összetevőként a tükröt, mely a többi darabbal jól harmonizál, átlagosból különlegessé emeli a hangulatot. 

    040.jpg

    Ha tetszik a bejegyzés, kérlek oszd meg, hogy másokhoz is eljusson. A blogot itt likeolhatod, kövesd az új bejegyzésekért. Szép napot :)

    2013.02.09. 04:34

    Kommentek:

    A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

    Kommentek

    « Vissza a főoldalra
    süti beállítások módosítása